Egy alkotói magatartás

Kasza Imre rajzórája - 2010.11.29 18:06


Mosolyt Rajzol az emberek szívében Keresztes Evelin képzőművész a jelenlegi kiállítással Csíkszeredában.Mosolyt Rajzol az emberek szívében Keresztes Evelin képzőművész a jelenlegi kiállítással Csíkszeredában.


Soha nem adja fel Evelin, addig, amíg nem születik meg a harmónia az alkotásában. ezt a kitartást örökölte édesapjától, aki szintén képzőművész. Keresztes Imre szobrokat alkotott, képeket festett.

A téma házhoz jön. Itt ülök a kiállításon és figyelem a színek, formák csodálatos egybefonódását, mely hat a befogadóra, lebilincseli az alkotás kifejező ereje, Feltöltődik belső tartalommal.Rend és harmónia, célja minden alkotásának, melyet Keresztes Evelin képzőművész létrehoz.A boldogság forrásának nevezhetném minden alkotását mely a falakat, díszíti. Fiatal képzőművészűnknek sok sikert kívánunk, abban hogy álmait az égre rajzolja. Keresztes Evelin jelenlegi csíkszeredai kiállítása bizonyíték, hogy képes csodát ébreszteni a nézőben, elvarázsolni, kizökkenteni a mindennapok hétköznapjaiból, misztikus világba varázsolni a szemlélőt.

Kasza Imre rajzórája rovata