Aranynaplemente egy aranynap után.

Kasza Imre rajzórája - 2010.11.29 19:45


Az élet belefér egy napba, ahol a megszületést a hajnal, a elmúlást a szürkület jelképezheti. Ha jól osszuk be a napi feladatot életünk sikeres, mindent elvégezünk mire jön a sötét.


Aranynapfelkelte után aranynaplemente, ami igazán szép napok jellemzője. Így van ez az életben is, ha a nap jól indul, jól is végződhet.Az élet belefér egy napba, ahol a megszületést a hajnal, a elmúlást a szürkület jelképezheti. Ha jól osszuk be a napi feladatot életünk sikeres, mindent elvégezünk, mire jön a sötét.Mire magunkhoz térünk legtöbbször már dél, és akkor kapkodni kezdünk. Itt jön be a stressz az életbe. Értelmes rendezés, ha a délkörül járó, délutáni tanácsokra hallgatva kezdjük a napot. Tapasztalattal rendelkező tanítok, segíthetnek abban, hogy sok felesleges kapkodástól megmeneküljünk.A régi társadalmak, kultúrák igenis hagyományőrzők voltak. Minden pillanatnak megvolt a maga ideje.Nap, mint nap életek születnek, Megélve a napot, a saját életnapját, mely maga az élete minden egyes résztvevőnek a Naptérben. A naptár összegezi az egyéni napot melyet megér az egyén. Ha felhős viharos nap van valakinek kimérve nem a legfényesebb napja annak az embernek az élete. Van olyan nap is mikor reggeltől estig, változó, jó és rossz idő megfordul az ember életében.
Aki jó napon születik, tiszta nyári égbolt alatt, hol derűs, lágy nap simogatja életében egy szerencsés egyénnek mondható.


Kasza Imre rajzórája rovata