Aranyszerelem

Kasza Imre rajzórája - 2011.02.12 20:09


A munka és a szerelem, ha külön válik, az már megszünteti a szent egységet. Együtt lenni, gondolat mindig összekötő erejében lebegni, igen ez a szerelem.


Jó a tiszta víz.
Az életben minden mindennel összefügg. Ha az egységet megbontjuk, részletekre szedjük, megbomlik az egyensúly. A természetes attól az, hogy magától értetődő. Mikor a szerelmesek külön válasszák a munkát és szerelmet az pornográfia lesz, úgy a munkából, a művészetből, akár a szerelemből. Nem természetes életét kezdi élni az egyén, a férfi nem udvarol, a nő nem udvaroltat. Megszűnik a titokzatos társkeresés, a párválasztás.Így a munkafolyamat értelmét veszti, csupán pénzszerzési lehetőséggé válik. Kimarad a hozzáállás, amely szeretet motivált, szeretetből teszem, amit teszek. Ez az, amikor a szerelmesek gondolatot visznek egymáshoz. Ekkor már visznek oda energiát is a szerelmes párukhoz. Ez összeköti őket éjjel nappal, mindig együtt vannak, a szerelem eleme soha nem merül le, mindig töltés alatt van.
A világ 90% energiát a rossz katonák építésére fordítja. Először megállítani, hogy több rossz katona ne termelődjék, utána pedig elkezdeni a jó katonák szaporítását. Így megvalósulhat az örök szerelem a földön, hol mindenki boldogság részese lehet. Alkotó életet élhet, a jót szaporíthatja szüntelen. A munka és a szerelem, ha külön válik, az már megszünteti a szent egységet. Együtt lenni, a gondolat mindig összekötő erejében lebegni, igen ez a szerelem. Megtartom az egységemet, az egyéniségemet, nem prostituálom magam, nem bocsátom áruba sem gondolatomat, sem testemet, sem munkaerőmet. Mosolyt rajzolhatok az égre, a napra, a holdra és a csillagokra.


Kasza Imre rajzórája rovata