Világalmák kozmikus vetületei.

Kasza Imre rajzórája - 2011.02.22 19:27


Olvasom : Egy földönkívülieket kutató intézet szerint három nagyméretű objektum száguld a Föld felé. Ha becsapódnak, mind meghalhatunk. A számítások szerint már csak két évünk maradt. Vajon igaz?


Világalmák kozmikus vetületei.

A legnagyobb, Föld felé tartó objektum
Fotó: izsékOlvasom :


Egy földönkívülieket kutató intézet szerint három nagyméretű objektum száguld a Föld felé. Ha becsapódnak, mind meghalhatunk. A számítások szerint már csak két évünk maradt. Vagy másról van szó?

Kapcsolódó cikkek

\"\" UFO vagy valami más? - Lélegzetelállító felvétel
\"\" Titanic-méretű aszteroida ütközhetett a Jupiternek
\"\" Ha ez sem UFO, akkor semmi sem - Fotó
\"\" Földönkívüliek üzentek a NASA-nak?
\"\" UFO vagy sem? A NASA színt vallott
Úgy tűnik, a majáknak igazuk volt, 2012-ben tényleg mind meghalunk. A földönkívüli intelligenciát kutató intézet (SETI) kutatói szerint ugyanis három azonosítatlan, nagyméretű test tart a Föld felé, rendkívül nagy sebességgel.

Világalmák közeledése, micsoda izgalom. Benne a mag, az új élet jele.


A "repülő csészealjak" mérete több tíz kilométer is lehet, és a kutatók szerint az érkezésük 2012 decemberére várható. A több tíz kilométeres átmérő nem túl megnyugtató, ha ugyanis mégsem földönkívüliek érkeznek űrhajókon, hanem aszteroidák csapódnak be a Földbe, akkor ennél a méretnél mindhárom, külön-külön is képes lenne elpusztítani minden életet a bolygón.


Craig Kasnov, a központ kutatója azt nyilatkozta, hogy nem kell, hogy az emberek az ő szavára adjanak, nézzék inkább meg a saját szemükkel. Elég csak a Sky Map weboldalára kattintani és a keresőbe beírni az alábbi koordinátákat:

A legelső nagy tárgy: 19 25 12 -89 46 03
Csészealj formájú tárgy: 16 19 35 -88 43 10
Kör alakú tárgy: 02 26 39 -89 43 13

A projekt résztvevői úgy gondolják, hogy a veszély valós, és a NASA fontos információkat titkol el az emberek elől. Az objektumokat az északi féltekéről egyáltalán nem lehet látni, a koordináták második fele ugyanis azt mutatja, hogy a déli félteke egének mélyéről jönnek.

Ez azt jelentené, itt mi északon almát ehetünk, miközben ropog a mag a fogunk között, nem is sejtjük a közeledő veszélyt.

A kutatók nyilatkozatai eddig is meglévő félelmekre erősítenek rá, hiszen a 2012-es becsapódás egybeesik a maják által megjövendölt világvégével. Vannak ugyanakkor, akik azt gondolják, semmi okunk az aggodalomra, az óriási objektumok ugyanis csak képhibák.Igen, bár úgy lenne, hogy csupán pánikkeltés a képhiba. Itt addig is a világalmáim kozmikus vetületeiben gyönyörködhetünk.


Kasza Imre rajzórája rovata