Az alkotás szabadsága

Kasza Imre rajzórája - 2011.03.19 18:28


Alkotás, kép. Fűrész, ész a farész résznek. Egyensúly, arc jobb és bal oldala. Vág, fűrészel jobbra és balra hintázva halad mélyebbre és mélyebbre, míg elvágódik a fa.


Semaglig-szem-magig Gilgames


Feszül a kötél, feszes a fűrész. Képben szerveződik a fa és fém a sodró erő hatására. Műalkotás jön létre. Egy arckép jobb és bal oldalával egyensúly teremt. A tűz fegyvere a víz.Alkotás, kép. Fűrész, észe a fakivágás részének. Egyensúly, arc jobb és bal oldala. Vág, fűrészel jobbra és balra hintázva halad mélyebbre és mélyebbre, míg elvágódik a fa. Fém és fa harca óvatosan dolgozik. Új természet kép jön létre. Minden változik, mozog, akár a fűrész mikor vág, fűrészel. Túl közel a fához a fűrész a fába jut. Aki meghalt nem álmodik, akár a kivágott fa. Ezért védem a fákat, hadd álmodjanak.Ablak. Arckép éles fogakkal, melynek éle kopik a használat során, szelíd és mosolygósa alakul.
A művész kitartó alkotó munkája akár a fűrészé, sok, sok munka eredményeként létrejön a szabad alkotás mely útjára kel, akár a légballon.Kasza Imre rajzórája rovata