Gyermekkorunk fényköve

Kasza Imre rajzórája - 2010.03.26 21:42


Őszinteség, tisztaság a gyermekkorunk fénykövei. Gyermekrajzok vallanak igaz létünkről, melyekben az érzések, gondolatok tisztasága fejeződik ki.Íme a gyerekkor lenyomata formában, színekben.


Elindulás.Őszinteség, tisztaság a gyermekkorunk fénykövei. Gyermekrajzok vallanak igaz létünkről, melyekben az érzések, gondolatok tisztasága fejeződik ki. Íme a gyerekkor lenyomata formában, színekben.
Őszinteség gyermekkorunk fényköve.

Gyermekrajzok vallanak igaz létünkről, melyek az érzések, gondolatok tisztaságában fejeződnek ki. Íme a vonal természetes, körbeszaladja a formát.
Őszinteség a gyermekkorunk fényköve. Gyermekrajzok vallanak igaz létünkről, melyek az érzések, gondolatok tisztaságában fejeződnek ki. Íme a vonal természetes, körbeszaladja a formát. Szabadon szárnyal a gondolat, mely vezeti a kezet, leírva sok sok formát. Szivárványt festő ecset, ígéri a csodát mely túlsó oldalon áll. Csupán bátorság a kulcs, és íme megérkezünk tündérországban
Őszinteség, tisztaság a gyermekkorunk fénykövei. Gyermekrajzok vallanak igaz létünkről, melyekben az érzések, gondolatok tisztasága fejeződik ki. Íme a gyerekkor lenyomata formában, színekben.


Itt ragyog a nap, játszunk szüntelen egy befejezetlen játékot, hol soha nem fáradunk mert megáll az idő. Belefeledkezünk a rajzolásban mely vonal maga a végtelen. Mindig eszünkbe jutatják a gyermekrajzok azt amit felnőttkorra elfelejtünk, azt hogy minden csoda, játszani jó, élni jó. Itt ez a kis pillanat mikor újra eszünkbe juthat gyermekkorunk.

k.i.


Kasza Imre rajzórája rovata