A bűvös hetes

Kasza Imre rajzórája - 2010.04.17 19:59


A hét gondolata, hét szín, hét hang. Festés, írás,zenélés, alapja a hetes szám. A titok egy lépésből álló sorozat, amit mindig követned kell. Aki kérdez, az irányít. A nyakcsigolyák száma is hét.


Írás, festés, zenélés
Hét szín, hét hang, hét betű, íme néhány példa, mely az indulásról beszél. A szivárványszínekből az összes szín kikeverhető. A hét zenei hangra épül a zenemű. A beszéd a hét betű, R, S, H, P, T, M, K, hangokra épül. Az ember energia rendszerét a hét csakrára irányítja. A hét napjait szintén a bűvös hetes uralja.


Álmainkat is a hét álomra osztjuk, ingerálom, vágyálom, betegségálom, krízisálom, visszatérő, figyelmeztető és profetikus álom. A hold hétszer négyes felosztás szerint létezik, uralkodik. Az előadások első hét percében mondottak maradnak meg a hallgatóknál. A bőr a test tükre. A test az ég tükre. A sejtek hét évenként újulnak meg. Hét angyal, hét drágakő szintén a hetes szám titka. A szokás kialakításához folyamatosságra van szükség. A titok egy lépésből álló sorozat, amit mindig követned kell. A belső szerveink, vese, máj, lép, tüdő, szív, bélrendszer, szaporítószervek, hatalmas kémiai üzemeink, melyek egészségünk fenntartását biztosítják. A lenmag aminosavat tartalmaz, rák megelőző. Aki kérdez, az irányít.


Belső elválasztó mirigyeink száma szintén hét. A guruló köre nem tapad moha. Ha őszinték vagyunk minden természetes. Nyakcsigolyák száma hét.


A Göncöl szekér hét csillagból épül fel. A víz evés előtt arany, evés közben ezüst, evés után fém.Kasza Imre rajzórája rovata