A valóság minden gondolatot, festményt legyőz

Kasza Imre rajzórája - 2010.04.18 11:13


Tudatosan élni. A nem természetes dolgok, folyamatok, gondolatok kiszakítanak a természetből, így természetellenessé válunk, szinte észrevétlenül. A tiszta forrás gyógyít. A faültetés hosszútávú cél.


Tudatosa élni


A bolhák terjesztik a leprát. A valóság minden gondolatot, festményt legyőz. Kolloid formában kell, legyen az ásványi anyag a vízben, különben kicsapódik. A faültetés hosszú távú befektetés.
.


Akinek életundora van, a gyomorban baj van. Ami jó az benned van. A sok fény vakít, a sok sötét szintén visszafejleszti látásod. A végletek egészségtelen életmódot hoznak létre. A hit emel. A tiszta forrás gyógyít, ezért mondta Bartók Béla, vissza a tiszta forráshoz. Ezt úgy értem, hogy a tiszta gondolat, a tiszta, őszinte cselekedet, a tiszta élet, ami célom lehet, mely a mindennapi életemben folyamatosan tudatosa élek meg.Tudatosan táplálkozni, tudatosan cselekedni a jót, emberi magatartásunk természetes része. A nem természetes dolgok, folyamatok, gondolatok kiszakítnak a természetből, így természetellenessé válhatunk, szinte észrevétlen.


Ezért jó odafigyelek, hogyan telik el napom, mit cselekszem, hogyan étkezek, mit gondolok. Íme mily egyszerű helyesen élni, ahol a test jól érzi magát, elégedett, a lélek szárnyal és boldog, gondolatom alkot kedveset és szépet.


Kasza Imre rajzórája rovata