Aranynapsugár

Kasza Imre rajzórája - 2010.05.16 00:58


Igazi napfelkelte, hiteles nap van jelen. Beragyogja a napfény a tájat, földet és eget. A nem hiteles fény utánzat, fals, hamis. Mi emberek a naphoz hasonlóan lehetünk hitelesek, akár utánzat, fals.


Hiteles minta, tiszta forrás

Hiteles napfelkelte, hiteles minta, mely beragyogja a tájat. Ugyanígy az igaz szülő fénye igazi fényt ont gyerekére. A baj akkor kezdődik mikor a szülő nem hiteles. A félrevezetés útjára térés megszületik, melynek javítása nem a legrövidebb. Ezért vigyázni jó a tiszta forrásra, hogy öröklődjék a friss fény, a tiszta víz, a hiteles szó

A művészet mindig a tiszta forráshoz siet, abból táplálkozva segíthet megosztani fényét a mindennapi életben. Igazi napfelkelte, hiteles nap van jelen. Beragyogja a napfény a tájat, földet és eget. A nem hiteles fény utánzat, fals, hamis. Mi emberek a naphoz hasonlóan lehetünk hitelesek, akár utánzat, fals. A hiteles fény tiszta, melytől nő a fű, az emberi lélek. A tiszta hang tükrözi a belső lelki egyensúlyt, mely maga az öröklét mozdulatlansága.

Aranynapsugár tekints be hozzám, így világosabb lesz a belsőm, lelkem, szívem. Az éjszakából a nappalba átmenet fájdalma harmatként csapódik le, így mindig igazi tiszta levegő születik az új nap hiteles lélegzetéhez. A fals, hamis is nyomot hagy maga után átváltozáskor a hitelességbe, néha könnyek formájában megjelenve szemünk sarkában. Ez a jó jel, mely jelzi az igaz napfelkeltét, hitelessé vallásuk.


Kasza Imre rajzórája rovata