Szerelemlakat mely összeköt céljaiddal

Kasza Imre rajzórája - 2010.05.16 16:13


Jövő a lakat mögött, a megszületett gondolatban, mely cél is. Célja szilárd alap, ki tervet sző, halad. Ki lelkesedik a jövőért, eléri ő azt kitartó, buzgó hittel. Élete kovácsa az élet nagy játékban.


Képzelőerő
Szerelemlakat mely összeköt céljaiddal
Fiatal pár álmodik, Nem félnek a kudarctól, hiszen az álmodozás napsütéses jövőről természetesnek tűnik. A cél egyszerű, kívánnak valamit mikor lakatot, helyeznek el a lakatfalra. Bármilyen gondolat fogalmazódik meg, utána a beteljesedését várják. Jövő a lakat mögött, a megszületett gondolatban, mely cél is. Célja szilárd alap, ki tervet sző halad. Aki lelkesedik a jövőért, eléri ő azt kitartó, buzgó hittel. Élete kovácsa az élet nagy játékban. Bármilyen gondolat fogalmazódik meg, utána a beteljesülését várják sokan, anélkül hogy tennének ez érdekében legalább apró lépéseket. Pedig ha lelkesedéssel fogalmaztak, jó úton vannak, mivel a terv alapja lehet életüknek. Megvalósítása kezdődhet, munkára fel, már tudom, mit akarok.

Az emberek nagy része csupán benne, a nagy árban mellyel sodródik, motiválva létét mely szerintük meghatározott. Igen, ha nem te határozod meg utadat, mások fognak irányítani egész a végsőkig, miközben, te úgy hiszed kezedben, tartod sorsodat.


Kasza Imre rajzórája rovata